Pannacotta

Pannacotta är lätt att svänga ihop och gott blir det också.

4 portioner:
1 dl gelésocker multi
4 dl havregrädde (vanlig iMat) eller sojagrädde
1 vaniljstång

Skrapa ur vaniljstången och koka upp gelésockret med vaniljen och hälften av grädden. Låt koka i en halv minut under omrörning, tag sedan kastrullen av plattan och rör ner resten av grädden. Häll direkt upp i serveringsskålar eller formar och ställ i kylen i några timmar tills de stelnat. Stjälp upp om så önskas. Dekorera/smaksätt gärna med exempelvis någon god bärgelé. På bilden är det hallon- och mangogelé.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly

En reaktion på ”Pannacotta”

  1. Jag har gjort liknande, men med kokosmjölk istället, har för mig jag smaksatte med choklad, mycket gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *